NOVI NASLOV ANĐELA JURKASA / Prva hrvatska interaktivna knjiga - 'Facebook idiot' u prozi i stihu

U pitanju je originalna i bastardna forma publicistike i proze te prva hrvatska interaktivna knjiga koja će biti objavljena istovremeno u dva medija te konceptualno biti nezavršenim djelom

16.10.2015.
9:37
VOYO logo

Pisac, glazbenik, novinar i redatelj Anđelo Jurkas najavio je izlazak svoje osme knjige "Dnevnik Facebook idiota".

U pitanju je originalna i bastardna forma publicistike i proze te prva hrvatska interaktivna knjiga koja će biti objavljena istovremeno u dva medija te konceptualno biti nezavršenim djelom, tzv. "work in progres".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će dostupna u kombinaciji tri izdavačka formata - papirnom/tiskanom, PDF te internetskom, a paralelno s knjigom objavljen je i istoimeni singl koji možete poslušati OVDJE

Knjiga tematizira nove oblike komunikacije ljudi preko društvenih mreža, njihovo granjanje te implikacije na offline život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počevši od Facebooka, You Tubea, Twittera, Instagrama, Linked In-a te drugih popularnih društvenih mreža, Jurkas u vrlo pitkom štivu kroz razgovornu formu objašnjava i secira problematiku društvenih mreža, njihove prednosti i nedostatke.

Prva od niza promocija održat će se u petak, 30. listopada u Zagrebu, zajedno s kolegom Denisom Giljevićem koji će predstaviti svoj novi naslov "Zvižduk s Fejsbukovca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo