odmak od užurbane svakodnevnice /

Provansa na Jarunu: posjetite mirisni provansalski vrt u središtu Zagreba

U mirisnom provansalskom vrtu posjetitelji će moći uživati tijekom cijeloga dana

8.7.2017.
14:15
VOYO logo

Poznati francuski brend Le Petit Marseillais® ovoga vikenda oživljava jedinstveni provansalski vrt na najpopularnijem gradskom jezeru, zagrebačkom Jarunu – kod košarkaškog igrališta na malom jezeru. Uz bogat program, posjetitelji će moći uživati u brojnim zabavnim sadržajima, osvojiti razne nagrade te preuzeti kupon s kojim će se u prodavanicama dm – drogerie markt moći nabaviti proizvode po posebnim cijenama.

Image

Posjetite mirisni provansalski vrt u središtu Zagreba

Image

Posjetite mirisni provansalski vrt u središtu Zagreba

Osim odmaka od užurbane svakodnevnice i putovanja u mirisna prostranstva francuske Provanse, u ovom francuskom vrtu na zagrebački način posjetitelji će u ova dva dana upoznati mirise i osobitosti jedinstvenih Le Petit Marseillais® proizvoda za njegu kože i kose, nastalih prema tradicionalnoj mediteranskoj recepturi iz visokokvalitetnih i učinkovitih sastojaka s juga Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Le Petit Marseillais je robna marka koja potiče i njeguje autentičnost, obitelj i jednostavnost življenja. Iz tog razloga smo dopremili Provansu na jarunu gdje uz pregršt autentičnih mirisa iz provanse pružamo mnoge aktivnosti za djecu i odrasle. Imamo zabavnih aktivnosti poput photo bootha, aktivnosti poput dijeljenja proizvoda, za svakoga ponešto", rekla je voditeljica programa Rajana Radosavljev.

U  mirisnom provansalskom vrtu  posjetitelji će moći uživati tijekom cijelog današnjeg dana, dok će u niže navedenim terminima biti aktivan program koji će voditi voditeljica Radosavljev:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

nedjelja (9. srpnja 2017): 10:00 – 12:00, 18:00 – 20:00

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo