Upravno vijeće izabralo Zvonku Čurjak / Profesorica glazbenog nova ravnateljica karlovačke Ustanove za zdravstvenu njegu u kući

Image

Ustanovu za zdravstvenu njegu u kući, nakon dugogodišnje ravnateljice Jadranke Gojak, iduće će četiri godine voditi profesorica glazbene kulture Zvonka Čurjak.

18.4.2016.
11:26
VOYO logo

Odlučilo je tako Upravno vijeće ove karlovačke Ustanove, zaključivši da je tadašnja njihova članica, najbolja od četvero kandidata za ovu dužnost. Čurjak je naravno i članica HDZ-a, i to u Temeljnom ogranku Novi Centar gdje se nalazi u Izvršnom odboru.

Upravo ih je toliko, stoji u odgovoru na naš upit, zadovoljilo tražene uvjete iz ponovoljenog natječaja za izbor ravnatelja – prethodni je poništen jer nitko od prijavljenih uvjetima nije udovoljavao – iako ih je prijavljeno desetero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šestero zbog neispunjavanja uvjeta i nije moglo ući u konkurenciju, dok su one o završenom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju ili integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišniom studiju te najmanje pet godina radnog iskustva u struci, ispunjavali diplomirani sanitarni inženjer, profesor glazbene kulture, diplomirani ekonomist i diplomirani inženjer prometa.

Upravno vijeće, kojem je na čelu Krešimir Lišnjić, jednoglasno se odlučilo za profesoricu glazbene kulture iz dugoreške OŠ Vladimir Nazor. O tome ih je odlučivalo četvero jer peta njihova članica, kandidatkinja za ravnateljicu, na sjednici nije bila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na KAportalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo