široka lepeza opcija / Priuštite si idealni pametni telefon srednjeg ranga - Samsung Galaxy A51 i A71

Image
Foto: Promo

Vrhunska kamera, Infinity-O zaslon te dugotrajna baterija dostupni po pristupačnoj cijeni

28.2.2020.
11:25
Promo
VOYO logo

Nakon što su korisnici osjetili elegantnost, šaroliku lepezu opcija te brzinu njegovih popularnih modela pametnih telefona Galaxy A50 i Galaxy A70, Samsung je krajem 2019. godine predstavio i njegove službene nasljednike - Galaxy A51 i Galaxy A71. Ovi inovativni i moćni uređaji pružaju napredne značajke kao što su vrhunska kamera, živopisni prikaz zaslona te snažne performanse unutar jednog mobitela primamljivog dizajna po pristupačnoj cijeni. Ovi uređaji će svojim mogućnostima ispuniti sva očekivanja korisnika, uključujući one kojima je važniji izgled i dizajn, ali i one kojima je bitnija brzina sustava i tehnološke mogućnosti.

Stvarajte uspomene nevjerojatnom četverostrukom kamerom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografija uvijek obilježava naše posebne trenutke, bilo da se radi o obiteljskom izletu, druženju s boljom polovicom, promaknuću na poslu ili promociji uspjeha. Za te potrebe, Galaxy A71 i Galaxy A51 opremljeni su četverostrukom kamerom ultraširokog vidnog polja od 123 stupnja. Bilo da se radi o kvaliteti od 64 megapiksela Galaxya A71 ili 48 megapiksela Galaxya A5, korisnici uz pomoć unaprjeđene 5-megapikselne Macro kamere mogu isti čas snimiti fotografiju s najsitnijim detaljima i prirodno zamućenom pozadinom. Za one koji vole avanturizam, tu je i Live Focus efekt, čiji se glatki i miran način snimanja lako može mjeriti i s profesionalnim akcijskim kamerama. Naravno, selfie je također neizostavan element društvenog života suvremenoga doba, a za njegove odlične rezultate zadužena je prednja kamera od 32 MP.

Image
Foto: Promo

Živopisni prikaz zaslona kojeg pokreću vrhunske performanse

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz iznimnu kvalitetu kamere, stvoreni fotografski album svojim bližnjima možemo pokazati u najljepšem ruhu uz pomoć Infinity-O Super Amoled PLUS zaslona. S 6.5-inčnim zaslonom koji krasi Galaxy A51 te još raskošnijim 6.7-inčnim zaslonom Galaxy A71, zasigurno ćemo zadiviti naše najbliže vrhunskim prikazom šarolike palete boja. Najzahtjevniji korisnici neće biti razočarani s osmojezgrenim procesorom velikih brzina. Tu je i 128GB unutrašnjeg prostora za pohranu, kojeg je moguće prošiti microSD karticom do 512 GB.

Inteligentne opcije i sigurnost bez dnevne potrage za utičnicom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Samsungove baterije od 4.500 mAh i 4.000 mAh, odzvonilo je nošenju punjača samo kako bi održali svoj pametni telefon uključenim. Osim dugotrajnosti baterija Galaxy A71 i Galaxy A51, uz tehnologiju brzog punjenja uređaji su spremni za korištenje u kratkom roku. Za sve koji preferiraju osjećaj sigurnosti u digitalnom dobu, dugotrajna baterija izdržat će korištenje naprednih Samsungovih aplikacija, kao što su Samsung Knox platforma te tvornički ugrađen sigurnosni hardver. Kao nadopuna, tu je i pametni asistent Bixby te Samsung Pay i Health aplikacije. Oni zaigrani mogu uživati uz Game Booster koji će smanjiti smetnje, povećati grafičku kvalitetu mobilnih videoigara te upamtiti korisnikove načine upotrebe i u skladu s tim optimizira bateriju, temperaturu i memoriju uređaja.

Ovaj savršeni pametni telefon po pristupačnoj cijeni srednjeg ranga uz udoban i primamljiv stil dizajna dolazi u obliku biserno crne, bijele i plave boje za Galaxy A51 te biserno crne, srebrne i plave boje za Galaxy A71.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za više informacija o Samsung A seriji uređaja posjetite www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-a-series/.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo