Agrokor i Ivica Todorić / Prije sjednice predsjedništva HDZ-a: 'Svatko je slobodan pisati i govoriti što hoće, a Vlada je dužna raditi svoj posao'

Možda i sam Ivica Todorić očekuje komentare sa sastanka Predsjedništva HDZ-a, jer još uvijek se očekuje njegov novi post na blogu koji je jučer najavio, na kraju teksta u kojem se još jednom okomio na potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić

2.10.2017.
18:36
VOYO logo

Prije sjednice predsjedništva samo dio HDZ-ovaca htjeli su komentirati glavnu temu. Agrokor i Ivica Todorić.

"Kako vam se čine napad Ivice Todorića, jeste li pratili sadržaj blogova i prozivke potpredsejdnice Vlade? Pratila jesam, mislim da je najbolje ono što je rečeno, ako ima 40 milijardi - otvorena vrata!", rekla je Ivana Maletić, članica Predsjedništva HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko je slobodan u ovoj državi pisati i govoriti što hoće, a Vlada je dužna raditi svoj posao", rekla je Dubravka Šuica, zastupnica u Europskom parlamentu.

"Ozbiljne optužbe je iznio na račun potpredsjednice Vlade, niste to još komentirali...Kasno Marko na Kosovo stiže", rekao je Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S predstavnicima djela Agrokorovih dobavljača na Liderovom klubu izvoznika sreo se ministar financija Zlatko Marić. Rado je komentirao mjere fiskalne politike, tečaj kune, ali na spomen Agrokora...

"Ja ću samo kratko odgovorit, i neki dan sam rekao, kao što već znate, već 5 mjeseci, ja brojim dane, jer sam ja tada bio najviše izložen, sve što sam imao reći na tu temu sam rekao", rekao je Zdravko Marić, ministar financija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je jednom tako izbjegao objasniti zašto se susreo s Ivicom Todorićem, a nije imao što reći ni na pitanje o kašnjenju financijskih izvješća. 

Istovremeno Agrokor i tvrtka PricewaterhouseCoopers privode kraju pripremu i reviziju financijskih izvještaja grupe. A iz samog Agrokora stiže i informacija da je tu tvrtku angažirala i bivša uprava. No tek krajem ožujka, u jeku krize. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava revidiranih financijskih izvješća koja će pokazati kolike je dugove ostavio Todorić očekuje se u četvrtak, najkasnije petak!

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo