ekskluzivni intervju / Predsjednica nam je otkrila kako je pratila utakmicu, tko joj je čestitao i kakvo iznenađenje sprema za finale

S kim je predsjednica gledala Vatrene, što su o pobjedi Hrvatske rekli njezini kolege državnici, i kako se priprema za nedjeljno finale?

12.7.2018.
19:40
VOYO logo

Razgovarali smo s predsjednicom koja nažalost utakmicu Hrvatska-Engleska nije mogla pratiti uživo jer je otputovala u Bruxelles gdje je sudjelovala na dvodnevnom summitu NATO-a. U ekskluzivnom intervju nam je otkrila s kim je gledala Vatrene, što su o pobjedi Hrvatske rekli njezini kolege državnici i kako se priprema za nedjeljno finale.

"Bilo mi je teško jer nismo mogli nositi nikakve elektroničke naprave tako da sam morala čekati da neko proturi rezultat i upravo prije nego što sam počela govoriti su mi signalizirali da je 1:1. Predsjednik Macron i ja smo pogledali završetak utakmice zajedno i dogovorili se kako ćemo se vidjeti u Moskvi". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitkama se pridružila i Theresa May. A uskoro su počele pristizati čestitke sa svih strana svijeta. Dodaje kako joj je Trump rekao, kada su razgovarali o obrambenom proračunu, kako će Hrvatskoj sada i ekonomija dobro krenuti, a pobjedu Hrvatske su, kaže nam, svi jako pozitivno doživjeli.

Za kraj nam je otkrila kako na finale dolazi u dresu kako ne bi razočarala navijače diljem svijeta, a u svlačionicu će, kaže, ako ju pozovu, opet doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo