PREDSJEDNICA NA GOSPODARSKOM KONGRESU U BERLINU: /

400 predstavnika gospodarskog i političkog života na jednom mjestu

Image
Foto: Pixsell

Predsjednica Grabar-Kitarović svojim govorom službeno će zatvoriti taj skup u srijedu poslijepodne

12.11.2018.
15:09
Pixsell
VOYO logo

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovat će u srijedu na Gospodarskom kongresu uglednog dnevnog lista Süddeutsche Zeitunga u Berlinu koji će okupiti predstavnike gospodarskog i političkog života iz Njemačke, Europe i svijeta.

Predsjednica Grabar-Kitarović će u utorak navečer posjetiti Njemački povijesni muzej te sudjelovati na večeri koju će, u povodu Večeri europskog gospodarstva, upriličiti njemačka kancelarka Angela Merkel uoči summita, priopćio je ured predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

400 predstavnika iz Europe i svijeta

Gospodarski sastanak na vrhu u organizaciji dnevnika "Süddeutsche Zeitunga" okupit će u srijedu oko 400 predstavnika gospodarskog i političkog života iz Njemačke, Europe i svijeta.

Predsjednica Grabar-Kitarović svojim govorom službeno će zatvoriti taj skup u srijedu poslijepodne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri izazova u vođenju tvrtki

"Cilj ove konferencije je da jednostavno spojimo one grupe koje inače u svakodnevici međusobno ne komuniciraju često: političare i gospodarstvenike, visokopozicionirane menadžere i start-up-ove", rekao je u razgovoru za Deutsche Welle Marc Beise, šef gospodarske redakcije dnevnika Süddeutsche Zeitung i jedan od organizatora ove konferencije u Berlinu.

Organizatori su izdvojili tri tematske cjeline skupa, a to su politički, digitalni i gospodarski izazovi u vođenju tvrtki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike