Ured u Osijeku /

Predsjednica kritizirala Vladine mjere i pohvalila Most: 'Žao mi je što je odbijen moj prijedlog'

Image
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

'Ova Vlada nije kriva za nastanak demografske krize, ali nije donijela adekvatne mjere', kazala je Grabar-Kitarović

1.6.2018.
10:18
Davor Javorović/PIXSELL
VOYO logo

Ured predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović od danas je u Osijeku, gdje je prilikom otvorenja istog iznova kritizirala Vladu, ovaj put pohvalivši Most.

"Ova Vlada nije kriva za nastanak demografske krize, ali nije donijela adekvatne mjere. Krajnji je trenutak da se donese akcijski plan i provedu konkretne mjere. Žao mi je što je Vlada odbila moj prijedlog za posebnu sjednicu. 11. lipnja predstavit ću mjere koje sam pripremila sa svojim savjetnicima", najavila je Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Održavanjem sjednice Vlada bi pokazala državničku odgovornost, smatra predsjednice. "U rješavanje problema nužno treba uključiti oporbu i druge dionike političkog i društvenog života. Hvalevrijedna inicijativa Mosta nezavisnih lista "Pokret ostanka", kazala je.

Politika, ističe, mora izaći iz zagrebakih salona i osjetiti narod. "Hrvatski narod želi pristojan i normalan život, gdje neće razmišljati mogu li udržavati jedno ili dvoje djece, hoće li ga čekati ovrha ako ne plati račun za telefon. Život u kojem će radnik imati pristojnu plaću, a poslodavac biti rasterećen državnih nameta", izjavila je predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo