obišla sisačku školu i sos selo / Predsjednica iz Siska poručila mladima: 'Putujte, učite jedni od drugih, ali vratite se u Hrvatsku'

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

'Moramo požuriti s mnogim reformama, posebice s jednom od najvažnijih, reformom obrazovanja, kako bi našim mladima pružili jednake šanse', rekla je između ostalog predsjednica

19.6.2018.
13:25
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović danas je posjetila SOS Dječje selo Lekenik, obišla jednu SOS obitelj, a zatim je posjetila školu u Sisku i održala govor u školi pred učenicima koji su osvojili nagrade na državnim natjecanjima. 

"Moramo požuriti s mnogim reformama, posebice s jednom od najvažnijih, reformom obrazovanja, kako bi našim mladima pružili jednake šanse, ne samo ovdje u Hrvatskoj, nego u globalnom svijetu. Putujte, učite od drugih, ali se vratite u Hrvatsku u svoj Sisak, u svoju Sisačko-moslavačku županiju. Mi vas trebamo", prokomentirala je predsjednica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrade su primili 21 učenik, 21 ekipa i 33 mentora. 

Nakon podneva predsjednica se u Hrvatskoj Kostajnici susrela s gradonačelnikom Daliborom Bišćanom, obišla je obitelj Jakšić koja je nedavno teško stradala prilikom klizišta koja su pogodila njihov dom, a zatim se susrela sa članovima Udruge mladih  Invictus, koja je pomagala stradalnicima za vrijeme proljetne poplave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo