'Treba se raditi' /

Predsjednica Grabar-Kitarović: 'Treba ideološke razlike ostaviti po strani'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Predsjednica Grabar-Kitarović je komentirala i pitanje kurikularne reforme, rekavši da i ona treba biti u potpunosti lišena ideologije

10.6.2017.
13:00
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pozdravila je sastavljanje nove parlamentarne većine i imenovanje novih ministara, rekavši da je Hrvatska izgubila već dosta vremena u ovih nekoliko izbora, te je naglasila da je vrijeme da se krene raditi.

"Ideološke razlike treba ostaviti po strani, sve opcije mogu funkcionirati", kazala je za medije u Karlovcu. Dodala je da se ideologija treba izbjeći i kod kurikularne reforme, koja mora biti apsolutno" deideologizirana" te je naglasila da je to jedno od onih pitanja oko kojih se mora postići konsenzus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Donald Trump stiže na summit Inicijative koju snažno podupire naša predsjednica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Grabar-Kitarović se sastala s predsjednikom Thacijem: 'Hrvatska i Kosovo žele proširiti gospodarsku suradnju'

>> Dani Oružanih snaga RH: Četiri Krila Oluje zadivila okupljene

Rekla je i da su bitna pitanja demografije, odlaska mladih, nacionalne sigurnosti i gospodarstva, te se pohvalila da je američki predsjednik Donald Trump prihvatio njezin poziv i poziv poljskog predsjednika, te da će službeno posjetiti Poljsku i sudjelovati na summitu Inicijative tri mora (Jadran-Baltik-Crno more). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo