pokazala solidarnost /

Predsjednica Grabar-Kitarović izrazila sućut Vladimiru Putinu zbog stravičnih napada u St. Peterburgu

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

'Duboko me je potresla vijest o izgubljenim ljudskim životima uslijed eksplozije u podzemnoj željeznici u Sankt Peterburgu', poručila je Grabar-Kitarović Putinu

4.4.2017.
10:19
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je poruku sućuti predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu povodom jučerašnjeg napada u podzemnoj željeznici u Sankt Peterburgu u kojemu je ubijeno 11, a ranjeno 45 osoba, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

"Duboko me je potresla vijest o izgubljenim ljudskim životima uslijed eksplozije u podzemnoj željeznici u Sankt Peterburgu. Molim Vas primite, u ime državljana Republike Hrvatske i u moje osobno ime, izraze najdublje sućuti. Republika Hrvatska i ja osobno najoštrije osuđujemo ovaj zločin u kojemu su stradali nevini ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovim teškim trenucima izražavamo iskrenu sućut obiteljima stradalih i svim građanima Vaše države te želimo brz oporavak ozlijeđenima", navodi se u poruci.

Za napad, koji je rusko državno odvjetništvo proglasilo terorističkim, osumnjičen je 22-godišnji ruski državljanin podrijetlom iz Kirgistana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike