Gost RTL Direkta /

Anđeo s Dore: 'Pozornica Eurosonga oduvijek mi je bila san i ne mogu biti sretniji'

Od pobjede na Dori, kaže, najviše razmišlja o tome kako će uskladiti učenje za državnu maturu i pripreme za Eurosong

18.2.2019.
23:00
VOYO logo

Gost emisije RTL Direkt bio je pobjednik Dore, mladi Roko Blažević koji se javio iz Splita. Ono što su svi koji us pogledali Doru upamtili, osim njegovog anđeoskog glasa, bila su krila koja su, kako je kazao Roko, zajedno odabrali on i mentor Jacques.

"Bilo je velikih reakcija na krila. Nismo se nadali da će se toliko prašine dignut oko toga. Ne smatram da je to nešto nužno negativno, Ipak je zbog toga na nama bio dodatan fokus. Ja sam iznimno zadovoljan", poručio je Roko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je krila na Eurosongu proslavio pjevač Azerbajdžana, Roko je kazao kako će sa timom odlučiti hoće li ih nositi u Izrael na Eurosong ili ne. 

"Publika je odabrala mene s krilima i misao je za sada takva da idemo s njima u Izrael. Vidio sam tog izvođača tek prije dva dana kada su počele izlatiti te slike. Nisam prije znao za njegova krila", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roko, koji pohađa srednju školu u Splitu kazao je kako danas niti jedan sat nije bio tipičan. "Bilo je slavlja, torte, veselja, pjesme... Bio je jedan divan doček", rekao je Roko. 

Od pobjede na Dori, kaže, najviše razmišlja o tome kako će uskladiti učenje za državnu maturu i pripreme za Eurosong. "Neće biti lako, nije bilo ni do sada ali dat ću sve od sebe na oba područja", poručio je.

Kazao je kako mu je iznimno drago što se Dora vratila u Hrvatsku jer su tako mladi dobili još jedno mjesto na kojem mogu pokazati svoj talent. "Pozornica Eurosonga mi je oduvijek san i ne mogu biti sretniji", zaključio je Roko.

Za kraj je dodao kako vjeruje u svoju pjesmu i da će prekinuti dugogodišnji niz neuspjeha na Eurosongu. Cilj mu je finale. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo