STRAŠNO! / Požar progutao kuću u kojoj živi obitelj sa sedmero malodobne djece, najmlađe ima godinu i pol: 'Dojava stigla prekasno...'

Image
Foto: DVD Obedišće

Iz Općine Križ su rekli da je obitelj smještena u općinski stan

25.1.2024.
11:21
DVD Obedišće
VOYO logo

Obitelj Tomašević u mjestu Okešinec u Općini Križ u Zagrebačkoj županiji ostala je bez krova nad glavom nakon što je strašan požar progutao njihovu obiteljsku kuću u srijedu navečer, javlja Danas.hr.

Još se ne zna uzrok požara, a iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Ivanić-Grada, rekli su za Danas.hr da su vatrogasci napravili sve što su mogli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Intervencija je odrađena na zadovoljavajući način, ali je dojava stigla prekasno. Dok su naši dečki došli na teren, ondje su već bili vatrogasci s područja Križa", kazali su.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbio požar u hangaru uz prugu kod Zapadnog kolodvora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj smještena u općinski stan

Iz Općine Križ su rekli da je obitelj smještena u općinski stan.

"U kontaktu smo s obitelji. U pitanju je sedmero malodobne djece. Najmlađe ima godinu i pol, a najstarije je prvi ili drugi razred srednje škole. Općina će ih smjestiti u jedini stan koji ima. Sinoć su prenoćili kod obitelji. Uskoro će početi prenositi stvari koje su ostale očuvane u požaru, kao i dječji školski pribor", navode iz Općine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljudi su već organizirali humanitarnu akciju za pomoć obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivam sve ljude dobre volje i dobrog srca da pomognemo obitelji Tomašić koja je ostala bez krova nad glavom. Imaju sedmero maloljetne djece i nadam se da će vam to otvoriti srce. Pomozimo im koliko god će to biti u našoj moći", napisali su u Facebook grupi Udruge Plavo Srce.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo