support The Casualties & Code Red /

Potvrđeno! The Exploited u Vintage Industrial baru 23. travnja

Image
Foto: Vintage Industrial bar

Wattie je izrazio želju da bend nastavi s turnejom bez njega, što su podržali i svi klubovi koji su dogovorili koncert na ovoj turneji

22.4.2017.
13:01
Vintage Industrial bar
VOYO logo

Nakon službenog odgovora menađmenta The Exploiteda, potvrđujemo da će se koncert The Exploited / The Casualties / Code Red održati u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru kao podrška pjevaču Wattieju, koji je prošli vikend u Belgiji hospitaliziran i ne može nastaviti turneju.

Wattie je izrazio želju da bend nastavi s turnejom bez njega, što su podržali i svi klubovi koji su dogovorili koncert na ovoj turneji. Wattija će za mikrofonom mijenjati članovi The Casualtiesa i Code Reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena karte u preprodaji iznosi 90 kuna dok će na dan koncerta iznositi 110 kuna, a nabaviti ih možete Kavezu i Vintage Industrialu (Savska cesta 160) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Napomena: Ukoliko zbog novonastale situacije ipak želite vratiti ulaznice za koncert The Exploiteda, to možete napraviti na mjestima na kojima ste kupili ulaznice  u periodu do četvrtka 20. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo