Stravično zlostavljanje / Potvrđena optužnica za monstruozni par iz Poreča zbog mučenja 43-godišnjakinje

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstockphotos.com

Optužno vijeće Općinskog suda u Puli potvrdilo je optužnicu koju je sredinom listopada pulsko Državno odvjetništvo podignulo protiv bračnog para Šalov iz Poreča, Vjerana (32) i Vanese (31), koji su 43-godišnju ženu iz Slavonije mjesecima držali kao robinju, pri tom je sustavno psihički i fizički zlostavljajući.

30.11.2016.
13:24
Ilustracija/Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Supružnicima će se suditi za kaznena djela trgovanja ljudima, protupravnog oduzimanja slobode i teške tjelesne ozljede, a predmet je dodijeljen sucu Denisu Heku, piše iPress.hr.

Stravično zlostavljanje i izrabljivanje nesretne žene, koje se mjesecima događalo u samom centru Poreča, otkriveno je krajem srpnja ove godine kada je Vjeran Šalov toliko brutalno pretukao 43-godišnjakinju da tragove nasilja nije bilo moguće sakriti. Nesretnica je tada zadobila dvostruki prijelom donje čeljusti, prijelom desne gornje čeljusti, prijelom desne jagodične kosti, prijelom nosnih kostiju, izbijen joj je jedan zub, a krvni podljevi protezali su se preko gotovo cijelog lica, brade i prsnog koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija ga je uhitila i pritvorila 23. srpnja te je pokrenuta istraga koja je vrlo brzo otkrila da je od Vjerana još gora njegova supruga Vanesa. 

Više pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo