kontinentalni turizam / Potpore za turističke projekte: Grade se kampovi i kušaonice vina, nabavljaju fijakeri, uređuju tradicijske kuće

Image
Foto: KAportal

Kamp odmorište u Žakanju, fijaker koji će voziti po Vukmanićkom Cerovcu, izletiše u Jaškovu, kušaonica vina i već poznati Štrudla Fest, neki su od turističkih projekata koje Karlovačka županija sufinancira u ovoj godini s ukupno 285 tisuća kuna.

30.11.2016.
8:09
KAportal
VOYO logo

Iako možda ova svota i nije toliko velika, svakako će doprinjeti da se turistički prepoznatljiv proizvod unaprijedi i svojim nositeljima, naravno, donese veću korist ali tako i potakne razvoj kontinentalnog turizma u Karlovačkoj županiji, kojem toliko težimo.

Jučer je, naime, na OPG-u Čulig u Vrhovcu kod Ozlja upriličeno svečano potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih potpora za turističke projekte. Radi se o projektima koji su odabrani na Javnom pozivu Karlovačke županije za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu u 2016. godini, a kako je rečeno uoči potpisivanja, svi ovi turistički projekti, kao i njihovi nositelji, registrirani su i odvijaju se na području naše županije te su nastavak već započetih projekata ili novi projekti kojim Karlovačka županija potiče razvoj turizma sredstvima iz županijskog proračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S predstavnicima OPG-ova, tvrtki ili obrta u ime Karlovačke županije ugovore je potpisao župan Ivan Vučić.

Više pročitajte na KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo