ZADNJI DAN TOPLINSKOG UDARA: / Bit će sunčano i vruće, ali u drugom dijelu dana stižu izraženi pljuskovi i grmljavina

Image
Foto: Pixsell, Thinkstock

U istočnoj Hrvatskoj pretežno sunčano. Uz umjeren razvoj oblaka poslijepodne postoji mala mogućnost za pokoji pljusak i grmljavinu, ponajprije u Podravini. Jutro toplo, danju vruće.

23.7.2017.
9:39
Pixsell, Thinkstock
VOYO logo

Vruće će biti i na sjevernom Jadranu i u gorskim krajevima. Od sredine dana, uz jači razvoj oblaka, mjestimice može biti pokojeg pljuska, ponajprije u Gorskome kotaru. Noć će u gorju biti razmjerno ugodna, dok se temperatura na moru neće spuštati ispod 21 stupanj. Najviša dnevna uglavnom između 30 i 33.

Image

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije bit će sunčano i vruće uz temperaturu između 32 i 36 stupnjeva. Noć će osobito na moru biti topla i vrlo topla. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i zapadni, a more većinom malo valovito. Na krajnjem jugu vedro ili malo oblačno uz većinom slab jugozapadni i zapadni vjetar. Noć će biti topla, a danju vruće uz najvišu temperaturu između 32 i 35, dok će temperatura mora biti oko 25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U ponedjeljak pretežno ili djelomice sunčano, uz mjestimičnu kišu te lokalne pljuskove i grmljavinu. Potkraj ponedjeljka i u noći na utorak kiša će biti češća, a ponegdje su mogući i izraženiji pljuskovi, stoji u HRT-ovoj prognozi.

U utorak promjenljivo uz kišu i pljuskove te svježije, a promjenljivo će biti i u srijedu. Početkom sljedećeg tjedna na Jadranu pretežno sunčano i vruće, a uz više oblaka na sjevernom Jadranu, mjestimice može biti kiše i pljuskova. U noći na utorak te tijekom utorka oblačnije uz češću kišu i pljuskove koji mjestimice mogu biti izraženiji te manje vruće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu smirivanje vremena. U ponedjeljak će zapuhati jugo, a od utorka vjetar slab do umjeren sjeverozapadni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo