TJEDNI PREGLED RTL-OVIH PRIČA /

Posjetili smo Sanadera i Vidoševića, preletjeli najbolji Advent u Europi, a vi ste svojim nesebičnim djelima pomogli jednoj obitelji

Image
Foto: Vijesti.hr

RTL-ovi urednici reporteri i ovaj su tjedan pripremili mnoge jake televizijske priče, a jedna od njih omogućila je siromašnoj obitelji da ovaj Božić zahvaljujući dobrim ljudima provede barem malo lakše nego inače

24.12.2017.
9:55
Vijesti.hr
VOYO logo

Potraga je istražila gdje su bivši vladari politike i gospodarstva Ivo Sanader i Nadan Vidošević, koji vrijeme provode u sudnici, ali za milijune teške optužbe, godinama nema pravomoćne presude. Luksuzom su šokirali naciju, a danas na svojim skupocjenim i blokiranim nekretninama i zarađuju jer čuvanje umjetnina plaća država.

Preletjeli smo Zagreb tijekom najboljeg Adventa u Europi i izgleda impresivno. Prošla dva vikenda bila su popunjena, a ovaj vikend također je rasprodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkad smo u ponedjeljak u Direktu objavili priču o obitelji Kerovec, koja živi u 30 četvornih metara trošne kućice od blata, bez kupaonice i osnovnih sredstava za život, niste prestali zvati i nuditi pomoć. Tri dana prije Božića siromašna je obitelj dobila je i hrane i odjeće i novac da plate struju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo