PRAVA ČAST ILI NE / Popularni komičar srušio neslavni rekord

Image
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL

Adam Sandler, producent, glumac i scenarist dobio je 11 nominacija za Zlatnu malinu, među ostalim i za najgorega glumca, glumicu, scenarij i film, te tako postavio novi rekord po broju nominacija za najgori film i izvedbu u prošloj godini.

26.2.2012.
9:28
Vince Flores/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Komičar Adam Sandler ove godine možda nije kandidat za Oscara, ali postavio je novi rekord u broju nominacija za najgori film i izvedbu u 2011.

Sandler, producent, glumac i scenarist dobio je 11 nominacija za Zlatnu malinu, među ostalim i za najgorega glumca, glumicu, scenarij i film. To je natjecanje stvoreno kao protuotrov histeriji koja zahvaća Hollywood u vrijeme dodjele Oscara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandlerova komedija Jack & Jill u kojoj on igra i ženske i muške uloge, vodi na popisu loših filmova. Slijede njegova romantična komedija Just Go With It te film Bucky Larson: Born to be a Star za koji je Sandler napisao scenarij.

No Sandler, kojega je People's Choice ironično proglasio najboljim komičarom u siječnju, ne želi komentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je i Al Pacino, jedan od najboljih živućih glumaca, u njegovu filmu Jack & Jill proglašen lošim, kao i Oscarovka Nicole Kidman za ulogu u Just go With It. Nicolas Cage nominiran je za najgorega glumac u 2011. za nastupe u čak trima filmovima: Trespass, Season of the Witch i Drive Angry 3-D.

O pobjednicima će odlučiti šestotinjak glasača Zaklade zlatne maline, a proglašeni će biti 1. travnja.




Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo