GRAĐANI BIJESNI / Iskočio tramvaj iz tračnica: 'Blokirano je cijelo raskrižje. Tu odavno postoji obavijest da je oštećen...'

'Od 6.54 sati, tramvajski promet je otežan zbog zastoja do kojeg je došlo na Savskoj cesti, kod Ulice grada Vukovara. Tramvajske linije koje dolaze iz središta grada prometuju na Ljubljanicu', javlja ZET

11.4.2024.
7:41
VOYO logo

9.35 - Zet se oglasio

U 9.15 sati ZET je objavio da se je došlo do normalizacije tramvajskog prometa na Savskoj cesti, kod Ulice grada Vukovara. Dvadesetak minuta kasnije objavili su da je došlo i do normalizacije tramvajskog prometa u Mihanovićevoj ulici.

8.25 - 'Uskoro očekujemo normalizaciju prometa'

Iz ZET-a su nam kratko odgovorili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve ekipe su na licu mjesta i uskoro očekujemo normalizaciju prometa. Uzrok će se naknadno moći utvrditi.'

7.55 - 'Odavno je obavijest da je oštećen kolnik i pruga'

"Blokirano je cijelo raskrižje. Kaos je. Ljudi pokušavaju zaobići, ali ne ide. Taj dio na raskrižju, odavno postoji obavijest da je oštećen kolnik i pruga, sve gume se tu mogu uništiti, nije ni čudo da je iskočio", kaže nam čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Čitateljica

Stoji pet, šest tramvaja za redom, govori nam građanka.

Image
Foto: Čitateljica

7.41 - Iskočio tramvaj

Novo iskakanje tramvaja iz tračnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nam javlja čitateljica, na križanju Savske i Vukovarske stvaraju se gužve.

"Tramvaj je po ne znam koji put ponovno iskočio iz tračnica. Velike su gužve", kratko nam poručuje čitateljica. Riječ je o tramvaju broj 17 koji prometuje na relaciji Borongaj - Prečko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Čitateljica

I ZET je na svojim stranicama stavio obavijest:

"Od 6.54 sati, tramvajski promet je otežan zbog zastoja do kojeg je došlo na Savskoj cesti, kod Ulice grada Vukovara. Tramvajske linije koje dolaze iz središta grada prometuju na Ljubljanicu. U promet su uključeni autobusi koji voze na dionici od Savskog mosta do Trga Mažuranića te od rasrkižja Vukovarske i Radničke do raskrižja Vukovarske i Vrančićeve. Vrbika, kao i od Radničke ulice do Trga Mažuranića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više uskoro…

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo