NASILJE U OBITELJI / Policiji se predao nasilnik Firić: Pretukao ženu, ubio psa, pa pobjegao?

Image
Foto: PU splitsko-dalmatinska

Iz PU splitsko-dalmatinske objavili su tjeralicu 31. siječnja ove godine vezano za pretučenu ženu na splitskom području koja je u utorak navečer nađena u obiteljskoj kući uz mrtvog psa

5.2.2024.
17:45
PU splitsko-dalmatinska
VOYO logo

Nakon višednevnog bijega, policiji se predao Davor Firić, javlja Slobodna Dalmacija. Navodno je preko posrednika neko vrijeme dogovarao predaju, a lišen je slobode jer se sumnjiči za obiteljsko nasilje. 

Iz PU splitsko-dalmatinske objavili su tjeralicu 31. siječnja ove godine vezano za pretučenu ženu na splitskom području koja je u utorak navečer nađena u obiteljskoj kući uz mrtvog psa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JESTE LI GA VIDJELI? /

Splitska policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži se zbog nasilja u obitelji

Image
JESTE LI GA VIDJELI? /

Splitska policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži se zbog nasilja u obitelji

"Objavljujemo fotografiju muškarca kojeg dovodimo u svezu s događajem o nasilnom ponašanju u obitelji za koji smo sinoć oko 23.50 sati zaprimili dojavu i na koje okolnosti provodimo kriminalističko istraživanje. Pozivamo građane ukoliko imaju korisne  informacije o osobi s fotografije da nas o tome obavijeste pozivom na  broj 192, obavijeste  najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr", navela je splitska policija.

"Sinoć oko 23.50 sati zaprimljena je dojava o nasilnom ponašanju osobe u obitelji. Policijski službenici su odmah izišli na mjesto događaja te ispred obiteljske kuće zatekli žensku osobu s vidljivim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavljen je pregled obiteljske kuće s ciljem zaticana osobe koja se dovodi u sveza s događajem, ali osoba nije zatečena te se poduzimaju mjere traganja. U kući je uočen i mrtav pas. Slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje svih činjenica i okolnosti.

Ženskoj osobi je pružena liječničke pomoć te su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede. U tijeku kriminalističko istraživanje", objavila je policija tijekom jutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovo mu nije prvi put da je ozlijedio suprugu. Učinio je to na javnom mjestu prije sedam godina, nakon čega se s maloljetnom kćeri zatvorio u kuću prijeteći da će ubiti nju i sebe.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon prijetnje dogradonačelniku Ivoševiću, izvođač radova s Gripa pušten da se brani sa slobode

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo