JESTE LI GA VIDJELI? / Splitska policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ovog muškarca? Traži se zbog nasilja u obitelji

Image
Foto: PU splitsko dalmatinska

'Pozivamo građane ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192, obavijeste najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr', poručuje policija

31.1.2024.
18:22
PU splitsko dalmatinska
VOYO logo

Splitska policija objavila je tjeralicu za muškarcem kojeg se sumnjiči da je pretukao ženu koja je u utorak navečer pronađena u kući uz mrtvog psa.

Policija je objavila njegovu fotografiju i uputila apel građanima da se jave ukoliko su ga vidjeli ili imaju saznanja gdje se nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Objavljujemo fotografiju muškarca kojeg dovodimo u vezu s događajem o nasilnom ponašanju u obitelji za koji smo sinoć oko 23.50 sati zaprimili dojavu i na koje okolnosti provodimo kriminalističko istraživanje.", kažu iz policije.

"Pozivamo građane ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192, obavijeste najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu splitsko-dalmatinska@policija.hr", napisala je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretnoj ženi pružena je liječnička pomoć, a ozljede su joj okvalificirane kao teške. Istraga je u tijeku.

POGLEDAJTE VIDEO: Očajna majka: 'Ne znam ni adresu, ni ima li prijatelja'. Vedran Batarilo nestao na Malti. Traži ga i Interpol

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo