POLICIJA ZBOG NAPADA NA PETRAČA TRAŽI VJEKU SLIŠKA (29)? Našli se pred hotelom, Sliško mu prišao: / 'Je l' znaš ti tko sam ja?'

Image
Foto: Pixsell

Prema neslužbenim informacijama Petrač je zadobio potres mozga

13.10.2019.
11:29
Pixsell
VOYO logo

Jučer navečer je ispred zagrebačkog hotela Esplanada napadnut i pretučen kontroverzni poduzetnik Hrvoje Petrač. U napadu je, prema neslužbenim informacijama, zadobio potres mozga.

Zbog tog napada, neslužbeno doznaje Jutarnji list, policija traga za Vjekom Sliškom (29), sinom Marka Sliška ubijenog 2003. godine i nećakom Vjeke Sliška koji je ubijen 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

Ispred hotela Esplanade pretučen poduzetnik Hrvoje Petrač

Image

Ispred hotela Esplanade pretučen poduzetnik Hrvoje Petrač

Okršaj ispred Esplanade

Prema pisanju istog lista, Petrač i Vjeko Sliško su se ispred Esplanade navodno susreli sasvim slučajno - obojica su došli prisustvovati događajima organiziranima u hotelu. U jednom trenutku, ponovno prema neslužbenim informacijama Jutarnjeg, Sliško je Petraču prišao s leđa te ga pitao: "Je l' znaš ti tko sam ja?". Nakon toga su se posvađali, a potom je izbila i tuča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda su prve informacije ukazivale da su Petraču polomljene obje noge, Jutarnji piše kako je zadobio prijelom jedne potkoljenice te prilikom pada. Zbog loma ga očekuje operativne zahvat. Pretrpio je i potres mozga.

Do okršaja je došlo oko 22:30 sati u subotu, a Petrač je odvezen u KBC Zagreb. O svemu se policija oglasila kratkim priopćenjem, ne navodeći indentitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prilikom parkiranja mu se obratio nepoznati muškarac'

"Jučer, 12. listopada oko 22.30 sati u Mihanovićevoj ulici, hrvatskom državljaninu starosti 64 godine na ulici se prilikom parkiranja kratko obratio nepoznati muškarac. Nakon što mu se obratio fizički ga je napao te ga teško ozlijedio. Liječnička pomoć teško ozlijeđenom muškarcu pružena je u KBC Zagreb, a za počiniteljem koji se dovodi u svezu s ovim događajem policija intenzivno traga. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", objavili su iz zagrebačke policije.

Zbog otmice Zagorčeva sina te iznude novomarofskoga poduzetnika Miroslava Matkuna Petrač je služio kaznu kaznu u mnogim hrvatskim zatvorima. Prije suđenja za otmicu na kojem je Zagorca prokazao za krađu dragulja iz sefa Ministarstva obrane, kada je 2000. godine odlazio s dužnosti, više od godine dana bježao je hrvatskom pravosuđu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo