obersnel vs. bukša /

I dok drugdje složno surađuju, u Rijeci zbog SDP-a i HNS-a intervenirati mora policija

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U otvorenom pismu koje je uputio ministru unutarnjih poslova Bukša je istaknuo kako se u Rijeci provodi nezapamćeni progon jednog političkog kandidata za gradonačelnika od strane njegova protukandidata

14.4.2017.
16:06
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

"Opravdano sumnjam u zlouporabu položaja i ovlasti sadašnjeg gradonačelnika Vojka Obersnela korištenjem represivnog aparata u osobne svrhe zbog čega tražim zaštitu ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića", poručio je Juraj Bukša, kandidat za gradonačelnika Rijeke Hrvatske narodne stranke- liberalnih demokrata i Autonomne regionalne stranke, javlja RiječanIN.

Naime, Bukša je u ponedjeljak 10. travnja pozvan na obavijesni razgovor u I. policijsku postaju Policijske uprave primorsko-goranske vezano za prekršaj iz područja Zakona o javnom redu, radi uništavanja imovine odnosno crtanja grafita na fasadama zgrada u Rijeci, premda je od izbijanja riječke „afere grafiti“ (o čemu je RiječanIN pisao OVDJE) nijekao svoju povezanost s pojavom „spornih“ grafita na fasadama riječkih zgrada pa se čak odlučio i na čišćenje fasada u sklopu izborne kampanje “Očistit ću ovaj grad”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U otvorenom pismu koje je danas poslao ministru unutarnjih poslova, Bukša je istaknuo kako se u Rijeci provodi nezapamćeni progon jednog političkog kandidata za gradonačelnika od strane njegova protukandidata, koji se s pozicije moći koristi represivnim aparatom.

Iako su na grafitima nacrtani i Bukša i Obersnel, na obavijesni razgovor pozvan je samo Bukša!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak u cijelosti pročitajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo