Maksim Poletajev /

Drugi čovjek Sberbanka iz Vlade produžio na sastanak s dobavljačima: 'Nagodbu očekujem do kraja mjeseca'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U Vladu su u utorak ujutro stigli Tomislav Tolušić i, Sabora Gordan Jandroković

5.6.2018.
12:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se prošloga tjedna premijer Andrej Plenković sastao s predsjednikom Uprave Adris grupe Antom Vlahovićem, u Vladi je danas bio i drugi čovjek Sberbanka Maksim Poletajev.

"Tražili smo ovaj sastanak kako bismo informirali gospodina Plenkovića o našem procesu u nagodbi. Blizu smo postizanja kompromisa, blizu smo postizanja nagodbe. Mislim da je sastanak s Plenkovićem bio konstruktivan i mislim da smo se razumjeli", kazao je Poletajev po izlasku iz Vlade te dodao kako svoj udio u Agrokoru planiraju zadržati dugoročno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretni smo da je naš sastanak bio veoma konstruktivan i htjeli bismo da se nagodba postigne što prije moguće", rekao je Poletajev po izlasku iz Vlade te dodao kako nagodbu očekuje do kraja mjeseca te kako ona mora biti "stvar kompromisa".

U Vladu su u utorak ujutro stigli potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i predsjednik Sabora Gordan Jandroković, a stigao je i Maksim Poletajev, drugi čovjek Sberbanka, no prije sastanka nije ništa komentirao, kao ni njegov kolega Sergej Volk. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon sastanka u Banskim dvorima Poletajev je otišao do Sberbanke u Varšavskoj ulici gdje se susreo s dobavljačima.

Prema neslužbenim informaciama sastanka predstavnici Sberbanka uputit će se i kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo