borba s teškom bolešću / Pokažimo opet da imamo veliko srce i pomozimo maloj Luci i njezinoj obitelji da skupe novac za liječenje

Image
Foto: Facebook

Ponuđen joj je besplatan smještaj i nastavak liječenja, ali troškove puta, vize, ostalih pregleda i sl. snosili bi roditelji

20.6.2018.
11:00
Facebook
VOYO logo

Luca Šeneta je 14-godišnja curica kojoj je prije dvije godine dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik raka pluća koji se proširio i na srčanu ovojnicu. Nakon četiri ciklusa kemoterapije odlučeno je napraviti operaciju gdje ostaje bez lijevog plućnog krilai srčane ovojnice. CT je nakon dva ciklusa kemoterapije pokazao recidiv odnosno povrat bolesti. 

Luca je išla na dva nova ciklusa od kojih nije bilo nikakvog pomaka na bolje. Ona je prvo dijete u Hrvatskoj oboljelo od ove bolesti, inače karakteristične za ljude koji rade s azbestom. Doktori su nakon svega preporučili liječenje imunoterapijom, a u slučaju negativnog ishoda nastavak liječenja na institutu specijaliziranom za rijetke oblike tumora Nacional Cancer Institute (NCI) u SAD-u. Tamo joj je ponuđen besplatan smještaj i nastavak liječenja, ali troškove puta, vize, ostalih pregleda i sl. snosili bi roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maloj Luci možete pomoći uplatom na račun HR4424070003105006606 OTP banka, IBAN: LUCA ŠENETA (Franka ŠENETA) opunomoćenik, dok uplate iz inozemstva idu na SWIFT: OTPVHR2X, IBAN: HR4424070003105006606 na ime Luca Šeneta.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo