ZASJENIO ČAK I BENDOVE / Pokazao penis na dodjeli MTV nagrada

Glazbene nastupe zasjenio je ispad nepoznatog muškarca koji je na pozornicu istrčao potpuno gol i propisno šokirao voditeljicu.

7.11.2011.
7:56
VOYO logo

Najpopularnija pjevačica današnjice Lady Gaga u nedjelju je dominirala dodjelom europskih MTV nagrada u Belfastu, gdje je slavila u čak četiri kategorije.

Plavokosa pop-zvijezda trijumfirala je u kategorijama Najbolji ženski izvođač (Best Female), Najbolja pjesma (Best Song) i Najbolji spot (Best Video), kao i u kategoriji Najveći obožavatelji (Biggest Fan) – potpuno novoj nagradi koja slavi umjetnike s najpredanijim fanovima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S po dva priznanja kući su otišli Justin Bieber, 30 Seconds To Mars i Bruno Mars slavili su u dvije kategorije, a prvu ikad dodijeljenu Best Worldwide nagradu osvojio je južnokorejski boy band BIGBANG.

Rock legende Queen proglašeni su Globalnom ikonom, a u znak zahvale izveli su kratki koncert na kojem im se za mikrofonom pridružila zvijezda Američkog idola Adam Lambert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbene nastupe, međutim, zasjenio je ispad nepoznatog muškarca koji je na pozornicu istrčao potpuno gol i propisno šokirao voditeljicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo