KAD ZVIJEZDE ZAPJEVAJU / Pogledajte što se dogodi kad se glumci prime mikrofona!

Nakon Gorana Navojca, Nataše Janjić i drugih glumačkih zvijezda, koje vole pjevati, bend je osnovao i Filip Šovagović. Njegova se skupina zove Demol Dede, a na jednom od njihovih prvih nastupa bile su i naše kamere.

27.4.2014.
18:13
VOYO logo

Glazbenici, pazite se, na scenu stižu Demol Dede! Kraj 23. Dana hrvatskog filma u zagrebačkom Studentskom Centru obilježio je nastup glumaca koji iz čistog gušta sviraju rock'n'roll, a u teatru ITD su izveli koncert naziva "Šest rastava i jedno vječanje".

"Pa mi imamo gotov album i sada ne tražimo izdavača, nego zapravo kao čekamo neki kontra efekt da zapravo vidimo koliko ćemo mi uspjeti znači ovim nekim drugim kanalima mimo izdavačkih kuća zapravo kao nekako ući u kaj ja znam domove, ljudi, u sjećanje i tak, glave", kaže glumac Filip Šovagović.

S obzirom na stanje glazbene scene, zanimalo nas je očito pitanje - je li u Hrvatskoj probitak moguć bez pomoći izdavačkih kuća?

"Ne znam, sad ćemo vidjeti, kako ćemo to izrežirati, a kaj ja znam ono, mislim, trebalo bi izrežirati neke stvari, ali prvo bi trebalo svoj vlastiti život", dodaje Šovagović.

Još u osnovnoj školi mučilo ga je žei li postati glumac ili glazbenik, pa je već u osmom razredu nakon nebrojenih satova klasične gitare osnovao prvi bend. Zapravo mu se nije dalo ustajati u glazbenu školu, sam je sebi priznao, pa je na kraju odustao.

"Grunge mi je bio izmakao taman kako je bio počeo rat, tako da ga nisam bio ulovio, sada sam ga ponovno otkrio i neznam, neki dan sam slušao doma Nirvanu, cijeli dan, ne znam, volim Pink Floyde; Doors, kaj ja znam, Rahmanjinov", ističe glumac.

A u dobroj zabavi s Filipom i njegovom gitarom uživaju još neki glumci kojima pjevanje nije strano poput Ivane Rushaidat.

Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo