Konstantni problemi /

Stanovnicima Botinca opet plivaju ulice, iz Vodovoda uvjeravaju: 'Ovaj put nisu fekalije'

Iako se isprva činilo kako su problemi s odvodom izašli su na površinu, doslovno, jer voda nije imala kamo, iz Vodovoda šalju umirujuće informacije

4.10.2019.
12:38
VOYO logo

Priča stanovnika zagrebačkog naselja Botinec, koji su primorani živjeti kao prije stotinu ili više godina jer Grad ne rješava probleme s kanalizacijom, poznata je svima. Ponovno su se požalili kako im ulice plivaju u vodi.

Iako se isprva činilo kako su problemi s odvodom izašli su na površinu, doslovno, jer voda nije imala kamo, javili su im se iz Vodovoda d.o.o. te ih umirili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Vodovoda su umirili građane informacijom da su ispirali cijevi te da je na ulicu puštena veća količina vode. "Ne radi se o izlijevanju kanalizacije', poručuju iz Vodovoda.

U kontaktu s Gradom

S Gradom su konstantno u kontaktu, dobivaju razna obećanja, o njihovom se problemu od ljeta konstantno izvještava, ali rješenje ne postoji. Prije nekoliko su dana stanovnicima ovog naselja kazali kako je, što se tiče izgradnje kanalizacije u njihovim ulicama, sve učinjeno po pravilima struke, ali jasno je već na prvi pogled i miris da to nije istina. A dok čekaju rješenje, Botinčanima pati i zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi se konstantno žale na povraćanje i probavne probleme. Vjeruju da je uzrok u neispravoj kanalizaciji i vodi koju piju. Ako se analizom potvrdi da to jest slučaj, imat će osnova i za tužbu protiv odgovornih jer nebrigom, loše obavljenim poslom i općenito ignoriranjem problema, zapravo su zaslužni za aktualnu situaciju, kao i ono što može biti posljedica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo