Predsjednik obznanio što on misli o referendumu o ćirilici

Komentirajući prikupljene potpise za referendum o ćirilici, predsjednik Ivo Josipović kazao je kako prvo treba vidjeti što su prikupili te da postoji procedura kojom se to utvrđuje.

7.12.2013.
18:39
VOYO logo

Josipović je istaknuo i da za utvrđivanje je li određeno pitanje u skladu s Ustavom i zakonom postoji određena procedura koju treba poštivati.

"Ako mene pitate mislim da Hrvatska ne bi smjela ići na solucije koje idu na umanjivanje prava manjina. Postoje ustavna načela i po mom sudu referendum, a i pitanje kako je postavljeno, nije u skladu s Ustavom", kazao je Josipović, prenosi dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli članak pročitajte http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/video-ivo-josipovic-po-mom-sudu-referendum-o-cirilici-nije-po-ustavu---314360.html.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo