PLENKOVIĆ VEĆ DUGO NIJE SKIJAO, ALI HVALI UTRKU NA SLJEMENU: /

To je veliki sportski događaj za Hrvatsku i Zagreb

Image
4.1.2020.
17:52
VOYO logo

Žao mi je što Leona (Popović) nije ušla u drugu vožnju, ali joj želimo puno uspjeha i rada te sportskih uspjeha u budućnosti, rekao je premijer Plenković

Premijer Andrej Plenković izjavio je u subotu kako mu je drago da je i ove godine na zagrebačkome Sljemenu i da može pratiti 14. žensku slalomsku utrku "Trofej Snježne kraljice" za Svjetski kup, istaknuvši kako je to veliki događaj u sportskom pogledu za Hrvatsku i grad Zagreb.

Čestitao je Hrvatskom skijaškom savezu na ustrajnosti u organizaciji ove velike utrke koja nas, rekao je Plenković, smješta na kartu najviše razine svjetskoga skijanja. Dodao je kako mu je drago što i ministar turizma Gari Cappelli može biti zadovoljan zbog jako dobre posjećenosti grada Zagreba, bolje od one prošle godine, a koji su u vrijeme proteklih blagdana posjetili Zagreb i zbog "Snježne kraljice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije dugo skijao jer mu to posao ne dopušta

"Žao mi je što Leona (Popović) nije ušla u drugu vožnju, ali joj želimo puno uspjeha i rada te sportskih uspjeha u budućnosti", rekao je premijer Plenković.

Novinare je zanimalo i skija li se i Plenković, a premijer je odgovorio kako to nije dugo učinio jer mu posao koji radi to baš ne dopušta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo