jasno i glasno /

Plenković o Agrokoru: 'Želimo da se cijela priča rasvijetli sa svih mogućih aspekata'

'Spriječili smo negativne trendove, a restrukturiranjem, aktivnom politikom uspjeli očuvati gospodarske trendove koje imamo na razini države'

18.10.2017.
9:25
VOYO logo

Današnju sjednicu Vlade otvorio je premijer Andrej Plenković.

"Ovaj tjedan ponovno je obilježen zbivanjima u Agrokoru, što se tiče pravosudno djela, njega ne namjeravamo komentirati. Bitno je da s aspekta vlade, politički stranaka koje čine većinu, želimo da se cijela priča rasvijetli sa svih mogućih aspekata. Još jednom želim naglasiti ispravnost naše politike, danas se možda zanemaruje koliko je pozitivnog donio zakon, kakva se kriza izbjegla. Spriječili smo negativne trendove, a restrukturiranjem, aktivnom politikom uspjeli očuvati gospodarske trendove koje imamo na razini države", kazao je premijer Andrej Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako Hrvatska ide u dobrom smjeru.

"To je okvir koji prolazi u sjeni onih tema koje su više u fokusu javnosti i medija. Moramo i danas ukazivati na sve ono pozitivno što radimo", rekao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U našem očitovanju odbijamo sve navode za pokretanje povjerenja ministrici Nadi Murganić", izjavio je Plenković i dodao kako smatra da je ova inicijativa u cjelosti promašena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo