NOVI ŠOKANTNI DETALJI / RTL Danas doznaje: Trojica napadača na mladiće u Vukovaru BBB-ovci su koji su bili u Grčkoj

Image
Foto: Screenshot RTL Danas
Image
Foto: Screenshot RTL Danas

Ranije je tijekom dana i Plenković naveo da se ne može isključiti da se radi o BBB-ovcima koji su bili u Grčkoj i da je na policiji da to istraži te objavi

9.1.2024.
20:16
Screenshot RTL Danas
VOYO logo

Od izvora bliskih obitelji pretučenih maloljetnika u Vukovaru neslužbeno doznajemo da su trojica napadača bila u Grčkoj tijekom incidenta. Kako saznajemo, oni nisu bili među uhićenima i nisu bili u grčkim zatvorima jer su prije toga uspjeli pobjeći.

Istovmreno je predsjednik Vlade Andrej Plenković u utorak nakon Predsjedništva HDZ-a također rekao da se ne isključuje da su napadači na maloljetnike u Vukovaru navijači koji su bili uhićeni u Grčkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U LISICAMA /

Mlatili bez srama, a sad manji od makova zrna! Pogledajte privođenje huligana koji su pretukli dječake u Vukovaru

"Ako je ta informacija točna, na policiji je da to provjeri i da to objavi. Ta opcija nije još isključena. Očekujem da se huligane i one koji su napali maloljetnike bez ikakvog povoda i razloga sankcionira bez obzira tko su", rekao je Plenković.

Premlaćivanje u Vukovaru je osudio i nazvao "groznom pojavom" te kako da odgoj mora biti u ozračju kulturne komunikacije te tolerantnog i uključivog društva, a ne u ozračju primitivizma i divljaštva. Komentirao je i prozivke SDSS-a da je vlast pogriješila što je na zadnjoj obljetnici pada Vukovara bila iza kolone u kojoj su bili simboli mržnje. "Mi smo u Vukovar išli prije Penave, te ćemo ići i nakon Penave", rekao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne vidim da je odlazak u kolonu sjećanja na Dan žrtve Vukovara bilo kako svrstavanje s politikom Domovinskog pokreta i gradonačelnika Penave. Oštro odbacujemo politiku onih koji su u stanju napisati bljuvotine o tome da smo mi odgovorni za to što se dogodila neka prometna nesreća'', rekao je Plenković

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo