mogli biste se neugodno iznenaditi / Planirate posjetiti NP Plitvička jezera? Dobro proučite novi sustav kupnje ulaznica

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Kod online kupnje odaberete željeni datum, a zatim i sat posjete Nacionalnom parku

7.5.2019.
8:05
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Svi koji žele posjetiti Nacionalni park Plitvice ulaznice mogu kupiti online, i to dva dana prije posjeta.

Kao i prije, karte se mogu kupiti i u Parku, ali uz rizik da ih neće biti jer je broj dostupnih ulaznica po satu je ograničen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod online kupnje odaberete željeni datum, a zatim i sat posjete Nacionalnom parku. Sustav će prikazati raspoložive ulaznice ovisno o unesenom datumu i satu posjete.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što odredite sve korake, na svoju e-mail adresu zaprimit ćete račun i voucher s kojim će morati doći na ulaz koji ste odabrali tijekom kupovine (Ulaz 1 ili Ulaz 2 - uključuje i pomoćni ulaz Floru) i ondje zamijeniti voucher za svoje ulaznice. Voucher je moguće zamijeniti 30 minuta prije i tijekom sata za koji su ulaznice kupljene, pojašnjavaju na web stranicama.

Također, djeca do sedam godina i osobe s posebnim potrebama, odnosno invalidnošću većom od 50 posto imaju ulaznicu gratis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Nacionalnog parka Plitvička jezera napominju kako je projekt online prodaje ulaznica u testnoj fazi, stoga se unaprijed ispričavaju zbog mogućih gužvi u sustavu posjećivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo