SVIRA I DRUŽI SE S FANOVIMA / Pjevač grupe Toto u Zagrebu

Image

Steve Lukather, jedan od najboljih, ako ne i najbolji gitarist svijeta, nastupa u klubu The Best.

9.4.2009.
10:30
VOYO logo

Steve Lukather, pjevač i gitarist slavne pop rock skupine Toto, u četvrtak, 16. travnja nastupa u zagrebačkom klubu The Best.

Kako će autor hitova "Africa", "Hold The Line" i "Rosanna" u Zagreb stići nekoliko dana prije koncerta, u utorak će gostovati u TMS Music Shopu (Žerjavićeva ulica) gdje će se družiti s obožavateljima, potpisivati autograme i sve što već ide uz to. Naime, TMS je hrvatski zastupnik tvrtke MusicMan, a pošto Steve svira isključivo na tom tipu gitare, organiziran je ovaj "happening".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steve Lukather inače je jedan od najpoznatijih gitarista našeg doba (u četrdesetak zemalja je i službeno ponio tu titulu), što potvrđuju i suradnje s glazbenicima u rasponu od Briana Maya, Jeffa Becka, Davida Gilmoura i Paula McCartneyja, preko metalaca tipa Alice Cooper pa sve do pop zvijezda Eltona Johna i Michaela Jacksona.

U Bestu ćemo imati prilike vidjeti i njegovog sina Treva Lukathera koji u pratećem bendu svira drugu gitaru. Cijena ulaznice za ovu gitarističku feštu iznosi 150 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo