Pitanje za ministra: Otkud gola pevaljka u osnovnoj školi?

Sledi odgovor: “Nisam je ja skidao”

6.7.2013.
13:08
VOYO logo

Pevačica Mia Borisavljević u aprilu ove godine oskudno obučena napravila je provokativni video za pesmu “Luda glava” u Osnovnoj školi “Miloš Crnjanski” u Beogradu.

Za to što su rezultati učenika na maloj maturi iz godine u godinu sve porazniji, đaci sve nepismeniji, naučnici sve siromašniji i što testovi za malu maturu već drugu godinu zaredom bivaju ukradeni, ministar prosvete i nauke Žarko Obradović, kako sam reče, nije odgovoran, piše “Kurir”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mia Borisavljević kaže da je za spot imala odobrenje, ali da nije upućena u detalje.

- Naravno, da smo imali odobrenje, pa nismo preskakali ogradu da bismo ušli u školu. Ne znam od koga je ono pribavljeno, jer se time bavio reditelj Saša el Hamed. Spot smo snimali noću tako da učenika nije bilo u školi – rekla je Mia i dodala da je školi plaćeno za snimanje spota, ali nije znala koliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Saša el Hamed nije mogao da kaže od koga je dobijena saglasnost za snimanje spota, a ekipa “Kurira” ostala je uskraćena i za objašnjenje iz OŠ “Miloš Crnjanski”.

Ne nadamo se ni objašnjenju ministra prosvete, a i kada bi ga bilo, verovatno bi nam rekao da niti je on uzeo pare za snimanje, niti je on držao kameru, a taman posla da je ministar svlačio pevaljku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redakcija Trojke se priključila inicijativi Istinomera za smenu ministra Obradovića i poziva sve čitaoce da potpišu peticiju koju možete pronaći ovde.

Na kraju je samo ostalo da pogledate video vokalne umetnice Mie Borisavljević, snimljen u školi koja nosi naziv po velikom srpskom pesniku...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/nzcf91BVOTM

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo