'došlo je vrijeme razotkrivanja' /

Petrov likuje: 'Više nije pitanje može li Marić biti ministar, već da premijer mora podnijeti ostavku'

'Jasno je da smo bili u pravu', poručio je Petrov.

11.7.2017.
10:40
VOYO logo

Današnji dan u Saboru od jutra su obilježili dokumenti HBOR-a koji su otkrili skandal ministra financija ZdravkaMarića i ponovno potaknuli sumnju u to da je isti znao za situaciju u koncernu Agrokor.

Već na samom početku današnje sjednice Sabora, na kojoj se trebalo raspravljati o prijedlogu izmjena Zakona o elektroničkim komunikacijama, klub zastupnika Mosta zatražio je stanku kako bi govorili o novom zapletu slučaja Agrokor i ulozi Zdravka Marića u cijeloj priči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte:

"Zdravko Marić došao je u Vladu da bi pomogao Ivici Todoriću, i pomogao mu je. Mi smo o tome mnogo puta govorili. Premijer je konstatirao da Marić uživa njegovo povjerenje i da u kreditu HBOR-a nema ništa sporno. Ima li premijer spreman odgovor na ove optužbe? Vjerojatno da, nešto u stilu 'stabilnosti', 'moramo osigurati stabilnu situaciju', stabilnost je važna", izjavio je Božo Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da smo bili u pravu. Nije više pitanje može li Zdravko Marić biti ministar, već može li Andrej Plenković ostati premijer! Danas je vrijeme razotkrivanja. Danas je jasno da premijer mora podnijeti ostavku'', kazao je Petrov.

Kasnije ga je na zastupničkoj govornici zamijenio SDP-ovac Gordan Maras koji je zatražio da se razriješe i Marić i Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo