Ima simptome / Petrov ima covid, a ipak brani Miletića koji danas piše o 'vjernicima' i 'moralnoj okaljanosti cjepiva'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Rekao je da je 'prije dva ili tri dana' doznao da je zaražen, da je imao simptome. Na pitanje o Miletiću, nije znao ili je prešutio dijelove koji se odnose na cjepiva

6.11.2021.
22:39
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik MOST-a Božo Petrov pozitivan je na koronavirus.

"Prije dva ili tri dana sam saznao da sam zaražen. Imao sam simptome, javio sam svojoj doktorici i napravio PCR test i bio sam pozitivan", kazao je Petrov u subotu za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O radu Nacionalnog stožera Civilne zaštite nema riječi hvale.

"Što se tiče covid potvrda i politike koju u ovom trenutku provodi Stožer, jer koliko mi vidimo, ne provode stručna mišljenja nego politiku Vlade, po meni to nije nimalo dobro. Po meni Vlada treba izaći i jasno reći ljudima da određeni načini prevencije protiv koronavirusa nisu savršeno učinkoviti, ali mogu učiniti dobro i spasiti ljude od teških posljedica", rekao je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Uzbuna /

Hrvatska je po eksploziji korone već skoro dva tjedna najgora u EU-u, objavio ECDC. Prognoziraju nam još i gore od toga

Image
Uzbuna /

Hrvatska je po eksploziji korone već skoro dva tjedna najgora u EU-u, objavio ECDC. Prognoziraju nam još i gore od toga

Nažalost, dodao je, s ovakvom politikom i lošim upravljanjem krizom stvaraju nesigurnost, bojazan i otpor kod ljudi.

Za premijera Andreja Plenkovića rekao je da ima tendenciju diktatorskog načina vladanja, a komentirao je i objavu saborskog zastupnika Mosta Marina Miletića koji je putem facebooka pozvao "na otpor protiv tiranije Stožera" i najavio osnivanje sindikata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tendencije koje je premijer pokazao još prije godinu i pol, prije nego je zabilježen u Hrvatskoj prvi službeni slučaj zaraze kada je pokušao, prije bilo čega, promijeniti zakon u kojem njemu ne treba ni Sabor ni predsjednik države, u kojem sam predlaže i usvaja zakone dovoljno govori o tendencijama diktatorskog načina vladanja. Da nije nimalo odgovoran nije dobro za temeljne građanske slobode i prava. Mislim da je upravo na to aludirao kolega Miletić", rekao je Petrov.

Njegov kolega Miletić je, međutim, pisao o covid potvrdama, odnosno proširenju njihove primjene, između ostalog i u Saboru i nije se zaustavio samo na tome. Spominjao je "vjernike koje muči moralna okaljanost cjepiva", tvrdio da "Crkveno učiteljstvo dopušta odluku vjernicima necijepljenja", zaobilazeći Papu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje sve samo u postovima od jučer i danas, pisao je i: "Imam pouzdani izvor, vladajući su tražili od urednika medija da stišću na najjače u agendu cijepljenja."

RTL je danas objavio prilog o saborskim zastupnicima koji se nisu cijepili i o njihovim reakcijama na uvođenje obaveznih covid potvrda i za njih u sklopu odredbi o javnim i državnim dužnosnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike