'preko inboxa' /

Pernar vam nudi mjesto na listi Živog zida: Je li 'preko inboxa' moguće znati tko je kompatibilan?

Zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, članove na listi Živog zida za Bjelovarsko-bilogorsku i ostale županije traži preko - Facebooka

24.4.2017.
10:47
VOYO logo

Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, izazvao je podijeljene reakcije kada je na svom Facebook profilu objavio status u kojemu navodi da mu, ukoliko želite biti na listi Živog zida za nadolazeće lokalne izbore, a dolazite iz Bjelogorsko-bilogorske županije, pošaljete poruku u inbox. Isto, kaže, vrijedi i za ostale županije.

Dok jedni pozdravljaju ovakav način "vrbovanja" smatrajući kako je sasvim u redu to što Pernar kompatibilnim građanima nudi priliku da se uključe u političke vode, drugi se pitaju - raspolaže li Živi zid s dovoljno ljudi za lokalne izbore? Je li mjesec dana prije "Dana D" primjereno tražiti kandidate za popunjenje mjesta na listama? I konačno - je li zaista putem inboxa moguće prepoznati kompatibilne i sposobne kandidate?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook/screenshot

Osim toga, Pernar je u ponedjeljak u jutarnjim satima na Facebook postavio i video u kojemu predstavlja Danijela Grabara, kandidata za župana Krapinsko-zagorske županije. Grabaru je pomagao prikupiti potpise za izbore. Video možete pogledati gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo