PERNAR OPET POKUŠAO UPASTI U ŠKOLU PA SE FIZIČKI SUKOBIO S ODGAJATELJEM: /

'Taj tip je zreo za psihijatriju'

Image

Saborski zastupnik Ivan Pernar jučer je sudjelovao na tribini u Varaždinu, nakon koje je nenajalvjeno svratio i do Srednje škole u Maruševcu.

13.3.2017.
20:46
VOYO logo

Međutim, dežurni odgajatelj nije odobrio Pernaru da uđe u školu, kao niti njegovo obraćanje učenicima u vrtu pred školom, zbog čega je došlo do fizičkog sukoba kojeg je Pernar opisao na svojem Facebook profilu.

'Danas sam na poziv učenika obišao srednju školu Maruševec i tamo sreo starog i dragog prijatelja Ivicu Frančeskija s Brača koji radi tamo. Rukovati se došla čak i ravnateljica koja je bila iznimno srdačna, a učenici su bili prva liga. Uistinu lijepo provedeno vrijeme i trenuci koje je na trenutak zasjenio zaposlenik škole Robert Rakamarić koji je za vrijeme slikanja s učenicima došao do nas i počeo mi se prijetiti, a učenike tjerati nazad u školu iako im je nastava već završila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenici su ga zgroženi njegovom sirovošću izignorirali i tada je učinio nečuveno, odnosno ono čemu nisam svjedočio još od izbacivanja iz Sabora. Pokušao mi je pred očima svih učenika istrgnuti mobitel iz ruke. Budući da smo se nalazili na livadi koja nije dio škole bio sam tim više šokiran njegov nekulturnim ponašanjem.

Ponašao se prema saborskom zastupniku kao prema svojem djetetu. Primitiva na najjače, da sam mu poslodavac dao bi mu otkaz, neka se kod svoje kuće tako ponaša', objavio je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo zatim napisao je još jedan status u kojem je još malo kritizirao čovjeka s kojim se sukobio.

'Ovo je bolesnik Robert Rakamarić koji me pred djecom napao pred Srednjom školom u Maruševcu i pokušao mi istrgnuti mobitel iz ruke, pritom je tjerao učenike nazad u školu iako im je nastava već završila.

Čovjek je inače adventistički svećenik i odgajatelj tamo. Pretpostavljam da je čovjek poremećen u toj mjeri da ne shvaća da je takvo ponašanje neprihvatljivo i prema učenicima, a kamo li prema saborskom zastupniku kojem ni policija ne smije uzeti mobitel iz ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U niti jednoj državnoj školi nisam doživio da se ijedan zaposlenik na takav način ponašao prema meni, tip je zreo za psihijatriju', objavio je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo