žalba mu odbijena / Pernar kriv za ometanje deložacije Vjekoslave Čukušić: 'Iz snimke je očito da nisam kriv'

'Kriv sam za ometanje ovrhe, županijski sud je odbio žalbu usprkos snimci koja dokazuje da nisam kriv za navedeno djelo', napisao je Pernar uz dokument

8.2.2018.
20:55
VOYO logo

Saborski zastupnik Ivan Pernar objavio je na svom profilu kako je dobio rješenje od Županijskog suda u kojem stoji kako je kriv za ometanje deložacije gospođe Vjekoslave Čukušić 31. svibnja 2016. godine.

"Kriv sam za ometanje ovrhe, županijski sud je odbio žalbu usprkos snimci koja dokazuje da nisam kriv za navedeno djelo", napisao je Pernar uz fotografiju dokumenta koji je dobio od suda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je na svom profilu objavio i videosnimku od prije dvije godine, koja prikazuje spornu situaciju kada se Pernar pojavio na procesu deložacije Vjekoslave Čukušić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U žalbi sam lijepo napisao da nisam ometao ovrhu i iz snimke je očito da nisam kriv, odnosno, da sam se nalazio na ovrsi isključivo s ciljem da snimim postupanje policije prema Vjekoslavi Čukušić.

Sutkinju županijskog suda Neri Radas to ne zanima. Netko će reći da je to nebitna stvar, ali radi se o principu", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo