brani svoju čast / Perharić održao presicu: 'Vrdoljak mi je prijetio, moja prijava temelji se na istini'

"Odbacujem insinuacije gospodina Vrdoljaka da je kaznena prijava potaknuta od bilo koga sa slovenske strane", rekao je Perharić

24.4.2018.
12:26
VOYO logo

Hrvoje Perharić odžao je danas nešto prije podnevna medijsku konferenciju na kojoj se osvrnuo na tvrdnje Ivana Vrdoljaka. 

Podsjetimo, predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o napisima prema kojima je protiv njega zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu zbog prijetnji koje je uputio telefonom 2015., dok je bio ministar gospodarstva, tadašnjem članu Uprave nuklearke Krško Hrvoju Perhariću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku konferencije za medije naglasio je da mu nije uobičajeno komuniciranje preko medija te da je njegov današnji istup motiviran istupima Ivana Vrdoljaka u zadnjih nekoliko dana.

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Vrdoljak: 'Nisam prijetio, posebno obitelji, jer je i meni osobno obitelj najveća vrijednost'

"Važno je da ponovim da mi je gospodin Vrdoljak 2015., dok je bio ministar gospodarstva, u telefonskom razgovoru prijetio na način kako su to prenijeli mediji pozivajući se na dokumentaciju DORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbacujem insinuacije gospodina Vrdoljaka da je kaznena prijava potaknuta od bilo koga sa slovenske strane. Kaznena prijava temeljena je na istinitom iskazu i podnesena je isključivo mojom osobnom odlukom", rekao je Perharić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike