Pavić opet čitatelje nazvao budalama!

Pavić kaže da bi on i Pukanić sami objavili svoje SMS-ove da su 'znali da ima toliko budala koji će u njima uživati'.

29.3.2010.
15:00
VOYO logo

Nakon što je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja najavila da bi mogla 'pročačkati' Pavićeve i Pukanićeve SMS-ove, te provjeriti jesu li dogovarali cijene svojih izdanja, oglasio se i Pavić raspalivši rafalnu paljbu po svima koji su objavili SMS-ove.

U svom Jutarnjem listu obrušio se na odvjetnike, pravni sustav i medije, na čijem se udaru i sam našao ovih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa nije sporno u objavljenim porukama, tvrdi Pavić, a on i Pukanić bi ih i sami objavili da su znali da "ima toliko budala koji će u njima uživati".

Vlasnik EPH prepričava kako mu je Pukanić nanio mnogo zla i ozbiljnu štetu pišući o njemu, "prešavši granice novinarskog posla i pretvorivši se u aktivnog progonitelja". No, kasnije mu se pred više utjecajnih osoba i ispričao, te ga zamolio za oprost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo me pomalo sram što sam je tako olako i brzopleto prihvatio. Proganjan sam, naime, javno, a satisfakciju sam dobio privatno. Nije baš neki rezultat", komentira danas Pavić navodeći kako mu je Pukanić nakon toga počeo slati poruke.

Mogućnost zavjere i dogovaranje o cijenama dvojice nakladnika u porukama naziva glupošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tim porukama, osim bezazlenog ogovaranja i pretjerivanja, od zanimljivih stvari ima još samo vidljiv trud da ispadnemo duhovitiji nego što zapravo jesmo", piše Pavić.

Sam čin objavljivanja SMS poruka suvlasnik EPH naziva "prljavom, nezakonitom i gadljivom manipulacijom svakovrsnog prizemnog i podzemnog šljama", koji se "po uobičajenoj logici hrvatskih frustracija i terora neobrazovanih budala, premetnuo u praznik demokracije i principijelnosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić odvjetnika, kojem ne navodi ime, a koji je, navodno, predao transkripte, naziva "opskurnim, do jučer neuspješnim i otjeranim tužiteljem", portal koji je objavio poruke mjestom za "ciljano dilanje obavještajnih otpadaka", a medije koji su ih prenijeli "kreativnim razglasom", koji je "htio malo slave i ekskluzive", one koji su slučaj prokomentirali osobama koje su u "gužvi uspjeli izgubiti zadnje ostatke zdrave pameti".

Pavić na kraju poručuje da "odvratni političari, mrski poslodavci, glupi urednici, pokvareni oglašivači, pohlepni izdavači moraju znati da više nikada neće mirno spavati. Mobiteli su im na stolu, nadohvat ruke. Poštanski sandučići su otvoreni. Mailove skida svaki pučkoškolac. Sve ćemo objaviti. Došlo je naše vrijeme. Došlo je vrijeme da mi, vucibatine, džepari, jebivjetri svake vrste, postanemo ono što smo oduvijek željeli. Heroji ulice, heroji medija, heroji javnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201003270082006 arti-201003260081006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo