SAMO STRPLJIVO /

Zbog kvara POS sustava nastale kilometarske kolone kod Lučkog, oglasio se HAC

Image
Foto: HAK/Screenshot

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na pojedinim dionicama autocesta, uz kraća zaustavljanja u zonama naplatnih postaja, tunela i odmorišta

1.9.2024.
13:05
HAK/Screenshot
VOYO logo

Na naplati Lučko u smjeru Zagreba stvorila se kolona od pet kilometara te su nastala povremena usporavanja zbog veće gustoće prometa na pojedinim dionicama autocesta, uz kraća zaustavljanja u zonama naplatnih postaja, izvijestili su iz Hrvatskog-auto kluba poslije podneva.

Promet na NP Demerje bio je obustavljen zbog tehničkih poteškoća. Kartično plaćanje, naime, nije radilo. Sustav je proradio oko 12.45 sati, a vozačima je preporučeno korištenje NP Lučko gdje se također može plaćati ENC uređajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo vas obavijestiti da je tehnički problem na naplatnoj postaji Demerje otklonjen te da je naplatna postaja u punoj funkciji. Problemi koji su se javili u radu POS sustava su otklonjeni. Također, ENC sustav je cijelo vrijeme bio u funkciji. Žao nam je što je ova poteškoća korisnicima dodatno produljila putovanje", poručili su iz HAC-a.

Image
ALTERNATIVNI PRAVCI? /

Iz HAK-a o gužvama na Krčkom mostu: 'To nam je boljka i taj problem neće nestati'

Image
ALTERNATIVNI PRAVCI? /

Iz HAK-a o gužvama na Krčkom mostu: 'To nam je boljka i taj problem neće nestati'

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na pojedinim dionicama autocesta, uz kraća zaustavljanja u zonama naplatnih postaja, tunela i odmorišta te na dionicama gdje je zbog radova privremena regulacija, potreban je dodatan oprez i strpljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići povećana je gustoća u oba smjera, prometna nesreća je između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat. Na dionici Bosiljevo - Lučko u smjeru Zagreba vozi se u koloni u pokretu s povremenim zastojima, na prilazu NP Lučko u smjeru mora iz smjera Buzina kolona je duga oko dva kilometra, na naplati Lučko u smjeru Zagreba kolona je duga oko pet kilometara.

Kolona dva kilometra je na A2 Zagreb-Macelj, na naplatnoj postaji Trakošćan u smjeru Zagreba. Na A6 Rijeka-Zagreb nema gužvi i zastoja. Na Istarskom ipsilonu kolona u smjeru Slovenije proteže se u dužini od tri kilometra, na tunelu Učka u smjeru Rijeke jedan kilometar, isto kao i na čvoru Matulji u smjeru Rijeke.

Kolona na krčkom mostu je u smjeru kopna kod Omišlja.

POGLEDAJTE VIDEO: Gužve na cesti, u lukama i aerodromima. Iz HAK-a otkrivaju: Evo kad je najpametnije krenuti na put

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo