Bravo momci! / Ovo su trojica mladih heroja iz Duge Rese: Spasili su život muškarca koji je ležao na pruzi krvave glave

Image
Foto: KA Portal

Pokazali su svima kako se treba ponašati u ovakvim i sličnim situacijama kad je netko životno ugrožen

1.3.2020.
13:48
KA Portal
VOYO logo

Puno sreće imao je muškarac 60-tih godina iz Dubravaca koji je pao na pruzi u Belavićima, jer su ga spazili hrabri mladi ljudi, podigli ga na peron netom prije dolaska vlaka i spasili mu život.

Srednjoškolci Luka Brozinić, Mario Petrunić i Casper Capan učinili su doista hrabro djelo i pokazali svima kako se treba ponašati u ovakvim i sličnim situacijama kad je netko životno ugrožen, piše KA Portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo na sastanku Udruge mladih Belavića i kao i obično prošetali do raskrižja kako bismo se još malo družili dok po našeg prijatelja Caspera ne dođe tata. Bilo je oko 23.15 kad smo vidjeli da jedan čovjek ide prema željezničkoj stanici i pokušava se uspeti na peron. Pričali smo i nakon nekoliko sekundi više ga nismo vidjeli. Kako smo bili blizu uputili smo se prema tom mjestu i vidjeli ga da leži na pruzi, a kapuljača mu je bila krvava.

Image
Foto: KA Portal

FOTO: KA Portal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosna sam na njih"

Pomislili smo da je od pada udario i onesvijestio se pa smo ga brzo podigli na peron, a Casper je odmah pozvao 112. Nisu prošle ni dvije minute od kako smo ga maknuli s pruge i došao je putnički vlak. Do dolaska Hitne, čovjek se osvijestio, pa smo popričali s njim i rekao nam je da se zove Ivica", rekao je jedan od sudionika hrabrog pothvata, Luka.

Predsjednica Udruge mladih Belavića, Nina Šimunić, ne štedi riječi hvale za ovu generaciju mladih ljudi koje je, obnovivši rad Udruge izvorno osnovane davne 1995. godine, okupila i daje im podršku u realizaciji njihovih ideja i želja, piše KA Portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je posebna generacija i sad sam posve sigurna da nisam pogriješila što sam s njima krenula u obnavljanje Udruge. Nisam bila prisutna događaju, ali su mi se oni odmah javili i sve mi ispričali. Izuzetno sam ponosna na to što su učinili, srce mi je veliko kao kuća", rekla je Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo