OVO JE ČOVJEK ZBOG KOJEG JE BRKIĆ 'IZAŠAO IZ ORMARA': / Otkrivao je tajne informacije iz afere elitna prostitucija, a pogledajte ga s Kolindom

Image
Foto: PIXSELL

'To je moj dečko', odgovorio je danas Brkić na upite novinara o kome se točno radi

10.10.2018.
13:34
PIXSELL
VOYO logo

Informacije koje je Nacional objavio, a koje se tiču slučaja elitne prostitucije govore kako je zamjenik predsjednika HDZ-a MilijanBrkić od početka 2011. godine do kraja lipnja čak 64 puta kontaktirao s N.S., osobom koja je dijelila povjerljive informacije u tom slučaju.

"To je moj dečko", odgovorio je danas Brkić na upite novinara o kome se točno radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BRKIĆA NE NAPUŠTA DOBRO RASPOLOŽENJE: /

'Tko je N.S. s kojim sam kontaktirao 60-ak puta? To je moj dečko'

Image
BRKIĆA NE NAPUŠTA DOBRO RASPOLOŽENJE: /

'Tko je N.S. s kojim sam kontaktirao 60-ak puta? To je moj dečko'

'Znaš da doktor dobije info'

No, nije trebalo dugo da u javnost procuri identitet osobe koja se dosad krila pod inicijalima N.S. Riječ je, naime, o NikoliSuliću, Brkićevom kolegi iz specijalnih postrojbi iz Domovinskog rata.

Sulić je te 2011. godine SariSikirić, jednoj od organizatorica elitne prostitucije, dojavio da je pod istragom. "Informacija je iz prve ruke. Znaš da doktor dobije info", napisao je Sulić Sari Sikirić dodajući da mora hitno promijeniti broj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sulić i danas radi kao član uprave jednog proizvođača piva, dok su neke tvrtke u kojima je radio završile u stečaju.

Upoznali se tijekom rata

Kako je pisao Nacional, Sulić je policiji priznao da je sa Sikirić bio u kratkoj intimnoj vezi koja nije bila zasnovana na financijama. O odnosu s Brkićem kazao je kako ga poznaje 20 godina, upoznao ga je tijekom Domovinskog rata. Izjavio je kako s njim nije toliko blizak, već da se čuju tek svakih 15-ak dana u neobveznom telefonskom razgovoru, što ispis razgovora demantira dajući naslutiti da su bili dobri prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše 24 sata, čini se da su i Brkićevi dolazili k Suliću na odmor u Tribunj. Sulić je svjedočio i da mu je upravo Brkić rekao da se Sikirić makne iz jedne konobe u kojoj su se zajedno zatekli. To je otvorilo priču i nekoliko dana nakon toga je Sulić dojavio Sikirić da su pod mjerama.

Dakle, policiji je neupitno da su Brkićev prijatelj Sulić, prije sedam godina, a kum Curić sad, odavali informacije. Sudac istrage, za razliku od druga dva svjedoka, nikad nije ispitao Sulića o njegovoj vezi s Brkićem i ulozi u probijanju tajnih mjera, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu posjeta Istri u rujnu 2015. godine posjetila je Istarsku pivovaru Favorit, a ondje ju je ugostio upravo prokurist pivovare Nikola Sulić. Tom je prilikom predsjednici predstavio posebno pivo nazvano Kolinda.

Image
Image
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo