OTVORENI SUKOB HDZ-a i Mosta: / 'Taj čovjek predvodnik je napada na Karamarka! Neka USKOK istraži njega, sumnjive su dvije stvari...'

Image
10.5.2016.
14:51
VOYO logo

"S obzirom na to da je kolega Bulj predvodnik napada na gospodina Karamarka i njegovu obitelji htio bih se referirati na njegove izjave. Smatramo da su ti napadi ispod svake ljudske razine i da nisu u svjetlu partnerskih odnosa koji vladaju unutar Domoljubne koalicije", rekao je Mikulić. "Ako se netko treba baviti nekom temom onda su to svakako ona tijela koja su za to zadužena, a to je Povjerenstvo za sukob interesa. Ne možete dijeliti lekcije i pozivati narod na nekoga ili nešto ako ne poznajete funkcioniranje državnih institucija.

Image
LOBIST MOL-a KARAMARKOVOJ ŽENI PLATIO POLA MILIJUNA KUNA! Prva reakcija Mosta: /

'Neka DORH i USKOK odrade svoj posao'

Image
LOBIST MOL-a KARAMARKOVOJ ŽENI PLATIO POLA MILIJUNA KUNA! Prva reakcija Mosta: /

'Neka DORH i USKOK odrade svoj posao'

Bulj ima mrlje

Kolega Bulj kao predvodnik napada na Karamarka i njegovu obitelj nije osoba koja bi to mogla. Zašto? Jer ima mrlje, poručio je Mikulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikulić je rekao da poziva institucije tipa DORH-a i USKOK-a da istraže kolegu Bulja.

Image
Foto: Screenshot N1

Andrija Mikulić

"Dva su slučaja. Da nam objasni kako to da je 1999. godine i pod kojim uvjetima od MORH-a kupio stan od 80 kvadrata za 21 tisuću eura, a nekoliko godina kasnije ga prodao za 90 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I drugo, bilo bi dobro da nam objasni svima zajedno kako to da je njegova invalidnost rasla tijekom godina. Prvo je dobio rješenje na 20 posto, onda je na njegov zahtjev dobio novo, trajno na 30 posto. U rješenju je navedena šira f62.1 - to je opća nesposobnost za rad. Ako je on nesposoban za rad, onda mene njegove reakcije ne čude. ali bilo bi dobro da objasni ove dvije stvari i predlažem da nikad ne napada nekoga bez argumenata."

Karamarko je uvijek znao što radi

Na pitanje kako zna te podatke i nisu li oni povjerljivi, Mikulić je odgovorio da zna što smije, a što ne smije reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam ih iznio i znam što mogu reći i iznijeti u javnost. Vi ćete vidjeti jesam li govorio istinu ili ne."

Za Tomislava Karamarka rekao je da je on uvijek znao što radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Karamarko je kroz svoj životni vijek uvijek dobro znao odvojiti privatno od poslovnog. Zar mislite da bi bio ovdje gdje je, na ovim pozicijama da to nije znao? Čovjek je to jako dobro znao odvojiti i znat će ubuduće."

Također je rekao da nije dobro nikoga prozivati dok se ne utvrde činjenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o političkoj odgovornost šefa HDZ-a, Mikulić je izbjegao odgovor i kazao tek kako smatra da nije dobro prozivati nekoga za nešto dok se ne utvrde činjenice, javlja Hina.

Mostov zastupnik Bulj danas je iz Sinja pozvao Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa da provjeri sve saborske zastupnike, premijera, ministre i potpredsjednike Vlade imaju li ikakvu suradnju s MOL-ovim konzultantom Josipom Petrovićem ili izravno s MOL-om te utvrdi je li u potpisivanju bilo kakvih ugovora bilo sukoba interesa. Pozivam Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa da provjeri premijera, potpredsjednike Vlade Karamarka i Petrova, ministre gospodarstva i poduzetništva i sve ostale ministre i zastupnike, ako imaju nekakvu suradnju s MOL-ovim konzultantima ili MOL-om, koji je otuđio našu Inu na neprijateljski način. Naši političari su dopustili da se ono što vrijedi 100 milijardi dolara proda po bagatelnoj cijeni. Ne zna se jesu li nešto platili”, poručio je Bulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo