HOLIVUDSKA 'MAGIJA' / Otkrivamo vam kako u stvarnosti izgleda snimanje 'Zvjezdanih ratova'

Upravo objavljeni video tako pokazuje glumce kako trčkaraju po praznoj sobi ispred velikog zelenog platna, a potom i konačnu scenu u koju su kompjuterski ubačene čitave pustinje ili svemirska prostranstva

15.1.2016.
9:24
VOYO logo

"Sila se budi", veliki povratak "Zvjezdanih ratova", u četvrtak je osvojio nominaciju za Oscara u kategoriji najboljih specijalnih efekata, a redatelj filma J.J. Abrams objavio je i 10-minutni video koji nam otkriva kako u stvarnosti izgleda snimanje SF spektakla.

Upravo objavljeni video tako pokazuje glumce kako trčkaraju po praznoj sobi ispred velikog zelenog platna, a potom i konačnu scenu u koju su kompjuterski ubačene čitave pustinje ili svemirska prostranstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, doznajemo i kakvu je ulogu odigrao helikopter u stvaranju prizora sa svemirskim brodom Hana Sola, kao i na koji način nastaju neobična stvorenja poput Maz Kanate (Lupita Nyong'o).

Oni koji još nisu pogledali film, možda bi trebali izbjegavati ovaj kratki "behind the scenes" dokumentarac pošto bi u njemu mogli nabasati i na detalje koje (još) ne želite doznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo