#zelenahrvatska /

Ostojić biciklira, a Mrsić reciklira: pogledajte kako ministri ostavljaju svoj zeleni trag!

'Zelenu budućnost Hrvatske možemo zajedno osigurati i uvođenjem malih svakodnevnih navika koje imaju veliki pozitivan utjecaj na naš okoliš i prirodu', poručuje SDP

20.7.2015.
12:26
VOYO logo

SDP je pokrenuo online kampanju 'Ostavi svoj trag za zelenu budućnost Hrvatske' u kojoj pozivaju građane da im se pridruže u malim korisnim navikama u svakodnevnom životu kako bi pridonijeli očuvanju okoliša i otvaranju novih radnih mjesta.

"Zelenu budućnost Hrvatske možemo zajedno osigurati i uvođenjem malih svakodnevnih navika koje imaju veliki pozitivan utjecaj na naš okoliš i prirodu. Korištenje platnenih vrećica ili staklenih boca umjesto plastičnih, češćom vožnjom bicikla, smanjenjem broja printanih stranica i recikliranjem starih novina ostavljamo zeleni trag za budućnost Hrvatske, ali i otvaramo nova radna mjesta", piše u opisu videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pridruži nam se i ostavi i ti svoj trag za zeleni rast koji je temelj budućnosti Hrvatske. Podijeli na Facebooku i ostalim društvenim mrežama fotografiju uz hashtag #ZelenaHrvatska tvoje najdraže prirodne ljepote i ispričaj nam na koji način ostavljaš svoj trag za zelenu budućnost i doprinosiš zdravom okolišu odgovornim svakodnevnim navikama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U protekle četiri godine Vlada predvođena SDP –om stvorila je 11 000 zelenih radnih mjesta. Hrvatska danas raste, a uz zelena radna mjesta taj rast može biti još veći i tome moramo zajedno doprinijeti. Ne smijemo riskirati da se zaustavi napredak koji ostvarujemo i reforme koje provodimo. Zelenim politikama i reformama SDP čuva okoliš i otvara nova zelena radnih mjesta", dodaje SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo