FALIO IM BOD ZA PRVO MJESTO /

Osječki studenti 3. u Europi i 7. u svijetu na najvećem svjetskom natjecanju u pregovaranju

Image
Foto: Warsaw Negotiation Round

Studenti Ekonomskog fakulteta Karlo König i Dominik Osmeričić zajedno s kolegom Ivanom Jelušićem s Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku sudjelovali su na Warsaw Negotiation Round, jednom od najprestižnijih natjecanja u Europi koje se po sedmi put organizirao u glavnom gradu Poljske od 22. – 24. travnja ove godine. Tim iz Osijeka jedini je tim iz Hrvatske, a i cijele regije koji se uspio kvalificirati u završni dio natjecanja.

5.5.2016.
8:32
Warsaw Negotiation Round
VOYO logo

Uz predstavnike nekih od najprestižnijih sveučilišta iz Engleske, Francuske, Njemačke, Grčke, Indije, Kine i SAD-a naši studenti pregovarali su u 4 runde o raznim područjima. Bilo je tu pregovora o usklađivanju carinskih stopa, zajedničkim projektima lansiranja komercijalnih svemirskih letova, podijeli nasljedstva i borbi protiv terorizma do eksploatacije zemnog plina u vlasništvu državne tvrtke.

Iako su ove godine pobjedničko postolje zauzeli timovi iz Indije, naši studenti osvojili su 7. mjesto na svijetu te 3. mjesto u Europi. Zanimljivo je i da im je prvo mjestu u Europi izmaklo za svega 1 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više saznajte na SiB.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo